Сега четете
Кърк Дъглас чества столетие

Кърк Дъглас чества столетие

kirk_douglas_2011След седмица живата легенда на американското кино Кърк Дъглас ще навърши 100 години. По случай юбилея синът му Майкъл Дъглас и съпругата му Катрин Зита-Джоунс организират голямо парти. Поканени са над 200 гости за юбилея. Легендарният актьор сподели за сп. “Клоузър уикли“, че всичко, което знае за празненството е, че синът му и снаха му са поканили много приятели и членове на семейството. И макар да е в неведение какво му готвят близките, Кърк Дъглас не крие, че с нетърпение очаква изненадата.

“Моята единствена работа е да бъда добре и да си почивам, за да се явя и да пръскам чар на собственото си парти. Естествено, ще трябва да произнеса кратко слово. Поради тази причина упражнявам речта си с говорен терапевт, за да могат гостите да ме разберат“, каза Кърк Дъглас. Ветеранът допълни, че една от причините за дълголетието му е здравият и щастлив семеен живот: “Късметлия съм, че преди 63 години открих сродната си душа Ан Байдънс (97). Вярвам, че прекрасният ни брак ми помогна да преживея всички неща, с които се сблъсках в този живот.“

Малцина знаят истинското име на Кърк -Исур Даниелович Демски, чиито корени са в днешна Беларус. Той е в списъка на 100-те най-добри актьори за всички времена и един от двамата останали живи в този списък.

Ражда се в семейство на евреи-имигранти от СССР, днешна Беларус. Неговото име се свързва най-вече с главната роля във филма „Спартак“. Други известни негови филми са „Одисей“ и „Викингите“.

Вижте и

През октомври 2004 г., улица в Палм Спрингс, Калифорния е кръстена на негово име. През 1996 г. получава удар който затруднява говора му.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре