Специално за най-малките почитатели музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” ще представи спектакъла “Кутията на щастието”. Представлението е оригинална руска адаптация на един от най-любимите на децата по цял свят анимационен сериал “Маша и Мечока”, говорещ на същия език с деца и възрастни.

Mаша и Мечока
Разказва за приятелството на едно малко момиченце Маша и бивш цирков артист Мечока. Образът на Маша представя едно невероятно активно момиче с весел нрав, което никога не седи на едно място и е убедена, че целият свят е създаден само за нея. Тя е упорита, любопитна и по детски наивна.

Мечока – бивш цирков артист, приятел и ментор на любопитно момиче Маша. Живее в уютната къщата в гората. Обича да лови риба, отглежда пчелите, събира горски плодове и гъби, знае как да жонглира, кара колело, кънки и ролери.

Спектакълът “Кутията на щастието” е с продължителност час и половина, в който умелото са съчетани комедийност, безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно и музикално разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи задълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

Автентични декори, кукли по-големи от човешки ръст, разнообразни многоцветни костюми, интересна хореография, и като цяло общата атмосфера на положителна нагласа и възторг, ще пренесат публиката в един магичен свят.

Богатата и изключително атрактивна постановка ще бъде адаптирана на български език и представена на сцената на градовете: София 20 ноември – зала 1 на НДК , Пловдив – 19 ноември – Дом на културата “Борис Христов” , Варна, 16 ноември – Фестивален и конгресен център , Бургас- 17 ноември, Държавна опера , Ст. Загора- 18 ноември- Държавна опера ,В. Търново – 14 ноември Дворец на културата и спорта” Васил Левски” и Русе – 15 ноември “Доходно здание”.

“Маша и Мечока” е букет от емоционалност и техническо майсторство, което го налага като безусловен бестселър.

В Пловдив днес от 18.00 ч. в Дома на културата “Борис Христов”. Билетите на касата пред община Пловдив.

Източник: Plovdiv24.bg

07:00 / 19.11.2016