Сега четете
Радан Кънев в Панорама. С кого в новия проект

Радан Кънев в Панорама. С кого в новия проект

radan kunev

Радан Кънев заяви в „Панорама“ по БНТ, че е твърде възможно в следващия парламент да бъдат силна опозиция. Предположи, че е възможно БСП и ГЕРБ да бъдат в едно правителство. Отбеляза, че политическата криза не е свършила от преди 2 години.

Според него проблемът с ген. Радев е, че знаем твърде малко, но е факт, че е получил огромно доверие. А загубата на десния център в България е била предвидима и предотвратима. Затова е трябвало да потърсят независим кандидат, около когото да се обединят от дясно.

На мнение е, че данъчната ни система е единственото стабилно нещо в страната ни и ако и тя се срине, ще бъде много по-тежко.

Според него РБ се е провалил, затова ДСБ са тръгнали в друга посока, а в продължение на цяла година са носили отговорността за провала на други хора.

Подчерта, че целта на РБ е била не да влезе във властта и да бъде партньор, а в името на няколко ключови реформи, които да преобърнат начина, по който се управлява държавата.

Коментира, че това, което ще правят, е проект с известни и авторитетни фигури. Сериозно заяви в отговор на въпрос дали Иво Прокопиев ще бъде част от проекта, че медийният бизнес и големият бизнес нямат място в политиката и твърдо Прокопиев няма да бъде част от политическия проект.

Вижте и

В заключение Кънев заяви, че няма значение кой трябва да понесе отговорността, а това кой трябва да изнесе отговорността за излизане от кризата.

БНТ, „Панорама“

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре