vlcsnap_2014_09_24_12h12m23s241Световноизвестният журналист от CNN Макс Фостър ще бъде модератор на Конгреса на световните цивилизации и модерния туризъм, който се организира от българското Министерство на туризма

Едно от най-известните лица на глобалната медия CNN Макс Фостър идва в България, за да модерира Конгреса на световните цивилизации и модерния туризъм, съобщиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

Събитието е сред най-значимите в календара на Световната организация по туризъм за тази година, а страната ни получи домакинството и правото да го организира. В период от два дни, София ще събере на едно място представители на научния, държавния и бизнес секторите от цял свят, които ще дебатират как да се развива устойчиво културния туризъм по атрактивен и креативен начин.

Форумът ще се проведе в периода 29 ноември – 1 декември в София Тех Парк, зала Джон Атанасов. Към момента продължава регистрацията на желаещите да присъстват на Конгреса, като всеки може да попълни интернет формата на официалната страница на Министерството на туризма.