visual-mmaУникално за България ММА шоу предстои в Пловдив! За първи път в историята световният елит пристига у нас, за да зарадва многобройните фенове на един от най-мъжествените спортове. Налагащата се с огромни крачки верига SFC стъпва и в България, а очакваните с огромен интерес сблъсъци са на 19 ноември от 19,30 часа в новата спортна зала „Колодрума”.


Организаторите от английската промоутърска компания Combat Promotion осигуряват 9 вълнуващи битки с участието на най-големите бойци в света. Четири от тях ще бъдат директен сблъсък за титлите на SFC – два в ММА и два в К1. Това означава, че в града под тепетата победителите ще получат световна слава, престиж и бурни овации от феновете.

Зрителите в „Колодрума” ще могат да видят на живо и в действие едни от най-големите шампиони – скалата от мускули с прякор „Разрушителят” Джон Демел, безстрашният „чеченски вълк” Али Ескиев и неустоимата и непобедима Анита Доганова.  .

Всички те обещават да демонстрират пред въодушевената публика майсторство и класа, показвани само на най-големите бойни турнири. Това ще превърне гала-вечерта в Пловдив в място, за което ще се говори по целия свят. За класата на подготвяното шоу говори и факта, че от Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials, които да гарантират най-добрите световни стандарти.

Очаква се клетката в спортна зала „Колодрума”, която ще бъде арена на горещите битки, да бъде буквално взривена от провокативния рапър Ф.О. Което в допълнение с уникалните аудио-визуални решения и лазерни ефекти обещава да превърне събитието в уникално и неповторимо шоу, носещо почерка на Combat Promotion! И всичко това срещу билети от 20 до 40 лева, които се разпространяват от ticketportal.bg, eventim.bg и ticketpro.bg. За търсачите на още по-силни усещания ще има и ВИП-сектор, непосредствено до клетката.