Сега четете
Премиера на последния сезон на „В сянката на Властта“ по БНТ

Премиера на последния сезон на „В сянката на Властта“ по БНТ

LES HOMMES DE L'OMBRE 2След като зрителите на БНТ1 си припомниха първите два сезона на най-успешния френски политически трилър „В сянката на властта“, от днес (14-ти ноември) в ефира на обществената медия стартира третият сезон на сериала. Това е премиера не само за България, но и за цяла Еворпа, тъй като националната телевизия договори успоредно излъчване, заедно с френската – France 2.

Новите шест епизода ще се излъчват в понеделник, вторник и петък от 22:00 часа. Те са заснети тази година (2016) под режисурата на Фред Гарсон, а над сценария са работили Дидие Лакост и Силвен Саада.

Третият сезон на „В сянката на властта“ продължава да заплита увлекателно политическите драми по високите етажи на властта. Действието ще пренесе зрителите шест месеца преди президентските избори, когато най-сериозният претендент за поста – лидерът на крайната десница – е убит публично. Президентството се изправя пред изпитанието да потушава дипломатически скандали, а журналистически разследвания изкарват на светло корупционни афери и нечисти маневри по пътя към властта.

Година след терористичните атентати в Париж, темата за ислямския тероризъм прониква и в сюжета на един от най-популярните телевизионни  политически трилъри.

В ролите на съветниците по комуникациите зрителите ще се срещнат отново с актьорите  Брюно Волкович и Грегори Фитуси. Потомъкът на полски емигранти Брюно Волкович  дебютира на сцената още 11-годишен, но актьорската му кариера започва през 80-те години в театъра „Комеди Франсез“. Филмографията му включва над 50 заглавия. Грегъри Фетуси  се появява на екран през 1996 г. в телевизионния сериал „Под слънцето“ на TF 1. Постепенно Фетуси става любимец на френската публика с ролите си в криминалния сериал „Спиралата“ и във „В сянката на властта“.

В третият сезон на политическата драма зрителите на БНТ1 ще видят и едно от най-популярните имена на съвременното френско кино -носителката на „Сезар“ Карол Буке. Освен филмова и театрална актриса, тя се изявява като кинорежисьор, сценарист и модел. Снимала се е в повече от 40 филма. На 18 г. е героиня на Бунюел, заедно с Анхела Молина във филма “Този неясен обект на желанието“. След това е момиче на Джеймс Бонд (Роджър Мур) във “Само за твоите очи”. Партнира и на Жерар Депардийо в „Твърде красива за теб“ (1989 г.). На 28 години става лице на модния бренд “Шанел”.

Първи и втори сезон на сериала „В сянката на властта“ е истински телевизионен хит. Поредицата егладана от над 5 милиона зрители. На филмовия фестивал в Монте Карло през 2012 година продукцията е отличена с наградата на френската преса, а през 2013 е номиниран за наградата „Кристален глобус“.

 

Вижте и

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре