Сега четете
Мачът с Беларус – в топ 3 на най-слабо посетените!

Мачът с Беларус – в топ 3 на най-слабо посетените!

bfsЗа дебюта на Петър Хубчев като национален селекционер в София се събраха едва около 2000 зрители

Световната квалификация с Беларус снощи ще се запомни най-вече с тъжната гледка по трибуните. За дебюта на Петър Хубчев като национален селекционер в София се събраха едва около 2000 зрители.

Резултатът щеше да е направо плачевен, тъй като няколко часа преди началния сигнал на мача бяха продадени официално по-малко от 300 билета за срещата. От БФС обаче реагираха мигновено, като раздадоха 3000 покани на деца и юноши от школите от и около София. Те не бяха използвани напълно заради изборния ден и ниските температури, но все пак на трибуните заеха места някои бъдещи таланти, с което бе избегната пълната излагация.

С тази посещаемост мачът влезе в топ 3 на най-слабо посетените официални мачове на България, като се нареди на трето място. Пред него са само световната квалификация с Грузия преди 7 години, която бе гледана на живо от едва 700 души, както и загубата от Уелс с 0:1 в европейска квалификация преди 5 години. В тези два мача обаче не бяха раздавани покани на зрителите. Всички други срещи в Топ 10 по слаба посещаемост са контроли и една олимпийска квалификация, които нямат официален характер.

Вижте и

„Меридиан Мач“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре