Сега четете
Роро: Никога не съм бил част от стадото

Роро: Никога не съм бил част от стадото

Роро Кавалджиев не е от ВИП-овете, за които трябва доста да се изпише кои са и с какво се занимават. Той е тв водещ, продуцент и геймър. И преди, и сега Роро е фен на всичко ново и развиващо се. И е винаги млад. Началото за ексцентричния син на легендата в музиката Вили Кавалджиев е Музикалната телевизия ММ. До скоро той имаше свой проект в NextTV, а най-новата му изява, и нетипична за него, е участието му във „ВИП Брадър“, което беше впечатляващо. Ето какво каза Роро пред Lifestyle.bg за това кой е и какво му предстои!

Снимка 262004

Роро, каза, че ти трябва време, за да свикнеш извън Къщата – защо, толкова ли е по-различно вътре?

– Мислех, че животът ме е подготвил във всичко, но участието във „ВИП Брадър“ е нещо много по-различно от това, което съм преживял до момента. Изолацията, спецификата на формата, начинът, по който си откъснат от външния свят, стресът, който вътре създава самата обстановка, наистина те поставят в една малка консерва, в един вакуум. Денят се ниже като седмица, пълна тишина, нямаш достъп до външния свят – цветята са изкуствени, тревата е изкуствена… Когато една калинка се появи в двора, това е събитието на деня. Така че връщането обратно към естествения начин на живот, също създава вакуум и трябва време. По-трудно е, отколкото си представях. Да не говорим, че все още се чувствам свързан с всички от Къщата. Все пак ние бяхме заедно в един гювеч (смее се, б.а.). Всеки може да гледа формата отстрани и да си казва колко е шарен и забавен, и то наистина е така, но никой не може да си представи какво е вътре. В Къщата попадаш в едно съвсем друго измерение със собствени закони и правила или по-скоро с липса на такива, тъй като Биг Брадър много често ги сменяше. И вътре си кукла на конци със свободна воля, но все пак – кукла на конци.

Снимка 262008

В буквалния смисъл Съквартирантите бяхте и кукли на конци… Ти беше в една мисия с Миглена Ангелова, която предизвика много смях, но и упреци. Става въпрос, когато тя беше папагал.

Снимка 262002

– Мисията наистина беше много забавна, но искам да внеса едно важно уточнение: много късно се усетих, че това е мисия! Историята е, че след като Съквартирантите излязоха с костюмите си, нищо не се случваше няколко часа. Но Биг Брадър им каза на „животните“ да се пораздвижат, че иначе ще ни вземе от бюджета. Отидох при Миглена, нахраних я с оризова бисквитка, после я поразвъртях … Викам си – сега ми е паднало! Миглена наистина е желязна, скучна на моменти и исках да я поразчупя, но с най-добро чувство го правех. После тя започна да повтаря след мен, а аз да й слагам в устата думи, които тя никога не би изрекла – че обича семейството, че прощава на всички в Къщата поотделно… И продължих да я провокирам, а тя – да повтаря думите ми. Заведох я в спалнята и си викам – сега да видя дали ще повториш това, което ти казвам. Започнах още по-брутално да се забавлявам, но това беше игра за мен. И тя не се спираше да повтаря, а аз – да я провокирам. Едва на следващата сутрин, когато й казах: „Добро утро, Миглена!“ И тя ми отговори: „Добро утро, Миглена!“, разбрах, че поведението й всъщност е мисия. Но и да знаех по-рано, че това е така, нямаше да й спестя нищо. В тази звездна Къща аз играех, нещо, което не мога да си позволя навън, където сме много сериозни и прекалено вглъбени в работа и взаимоотношения. В тази Къща всичко ти се случва веднъж в живота и си позволих да бъда това, което навън не съм. Затова през цялото време приемах отношенията си с Миглена като игра. И в моментите, в които я наричах „вещица“, тя наистина беше такава…

Снимка 261997

Наричаше още Миглена „нагъл, безцеремонен, лош човек“…

– Да, да, тя в Къщата наистина показваше това. Съмнява ме, че навън тя би се отнесла към хората по този начин. Още в самото начало Миглена посече всички в Къщата, държеше се много грубо, невъзпитано, авторитарно, егоцентрично… Как посече Глория, като отказа да облече костюма на куче, за да не се гаврят с нея. А това е абсурдно – аз толкова обичам кучета! Ако тя беше сложила костюма, щяхме да се забавляваме по най-готиния и весел начин. Но тя не показа чувство за хумор, което беше сериозен удар върху всички вътре. Тя сама се изолира в нейния „терариум“ и сама си създаде тези нейни лагери. Вътре никой не се е обявявал срещу нея, а по-скоро срещу поведението й. Но изолацията й се превърна в един много удобен за нея филм, който й спечели симпатии навън. Защото хората обичат „силните“ личности, които се противопоставят. Изненада ме отношението на зрителите, които всъщност не могат да видят тази жена вътре в Къщата.

Снимка 261996

Тук трябва да се сърдите на Големия брат, който хваща една сюжетна линия за някого и я следва.

– Да. Не е излъчено как Миглена дойде да ми се извини след мисията с папагала, което не направи искрено, защото тя си е абсолютно самодостатъчна и в нейния свят тя е права за всичко. Тя ме използва като трибуна пред камерите, за да се оправдае пред публиката, което непрекъснато прави. Затова се появи и приятелството й с Емануела. Видях как Миглена проми Емануела, която, както и да звучи, е чисто момиче. Но влиянието на Миглена, определено я е изкривило и променило. Видях това и след излизането си. Много внимателно наблюдавах Миглена в шоуто, за да видя докъде ще стигне, защото тя е изключително хитър и подмолен човек – промъква се в хората, за да ги използва с това или онова, за да запази авторитет или нещо друго. Чрез Емануела тя се опитва да привлече и други хора. Наричах я „вещица“, защото тя няма да направи нещо директно, а използва други хора и методи – точно като истински магьосник. Нищо лично нямам към нея. Извън къщата сигурно ще се видим и ще пием кафе, но на моменти положението беше доста тегаво в Къщата…

Има ли някой, с когото не би се видял навън?

Снимка 261995

Източник: Фейсбук

– Не. Животът не случайно ни е събрал заедно точно тези хора, макар и в тв риалити. И въпреки различията, конфликтите в началото, искрите, които прехвърчаха между някои от нас, ние винаги оставахме заедно. В края на деня сядахме около масата и рояла, надскочили тези неща. Изключвам Миглена, защото тя се дистанцираше и не участваше в живота в Къщата. Така че всички конфликти и спорове, които са излъчвани, са някакви неща, взети оттук-оттам през деня, добре монтирани и поднесени на зрителите. В Къщата цареше разбирателство, мир, хармония. Въпреки различията, не ни попречи да се уважаваме и приемаме. Надявах се една от сюжетните нишки да е била точно тази, което се оказа, че изобщо не е така.

Кое е първото нещо, което чу за себе си, след като напусна Къщата?

Снимка 262000

Източник: Фейсбук

– Много хора ми бяха писали във Фейсбук, поздравяваха ме… Сутринта излязах с кученцето на разходка, спираха ме много хора, колите бибиткаха – беше много забавно! Чувствам се добре навън, нищо не ме притеснява, дори тези неща, които разбрах, че са писани за мен в жълтата преса. Това е нещо абсолютно нормално, давах си сметка още в самото начало къде отивам и какво ще се случи. Така че съм абсолютно ОК с всичко и съм доволен, че се впуснах в това приключение. Ако можех отново щях да вляза в Къщата.

Значи не съжаляваш за избора си?

О-о-о не, за абсолютно нищо не съжалявам. И не само, че не съжалявам, но много се радвам, че приех това предизвикателство, защото то се случва веднъж в живота. А аз съм търсач на силни усещания!

Снимка 261999

Татко ти – покойният Вили Кавалджиев, какво би казал за представянето ти във „ВИП Брадър“?

– Татко винаги ме е подкрепял, продължава да го прави и сега. Общуваме… винаги той е в сърцето ми. Приемал е всичко, което правя, дори, когато е било прекалено лудо и ексцентрично. Винаги съм бил по-шантав – с пиърсингите, със зелената коса, с всичко… Той беше рокаджия и макар да не ми го е признавал, е оценявал бунта в мен. Никога не съм се чувствал като част от стадото и той ми е казвал, че се радва, че имам собствено мислене и позиция.

Вижте и

Снимка 262001
Снимка 262007

Роро, каза, че започваш нов живот след края на формата. Ще спазиш ли това и на къде ще тръгнеш?

– Поканата за участието ми във „ВИП Брадър“ беше голямо съвпадение и го приех като акт, че съм поел в правилната посока. Имам предложение за работа в Щатите. Последните години много често пътувам до там. Всеки път, когато отида, ми става все по-трудно да се върна тук. Лос Анджелис е страхотен извор на енергия, хората се приемат такива, каквито са и работят, и реализират всякакви идеи. Така че смятам да пусна котва там, а да идвам и да си движа проектите, защото нямам намерение да спирам да се занимавам и тук. Но в България започвам да изпитвам творческа клаустрофобия, което ме мъчи! Освен това тук елементарните човешки ценности се стопиха някъде. Средата стана токсична. Хора, които имат талант и идеи, се опитват да ги препънат и съборят, и то от чиста завист от такива, които не могат да се реализират. Това е жестоко… Последните няколко месеца водих неприятни битки, за да защитавам идеите си и това, което правя тук.

Снимка 262003

Какво правиш у нас, доколкото знам вървят съдебни дела, свързани с теб?

– От няколко години имам собствен проект – предаване в NextTV, което е за младите хора, за геймърите. В момента го премествам в друга телевизия и както обикновено става, когато си тръгваш от едно място и отиваш на друго, възникват спорове. Има едно дело, спечелено от мен. Остават и други неща за уточняване в отношенията. За мен случилото се беше сериозен урок – прекалено вярвам в хората, но в крайна сметка това си има цена, и то много солена. Повече няма да правя такива грешки. Смятам, че съм си научил урока.

В тази връзка е новият ти живот, нали?

– Излизам като боец и смятам много по-здраво да отстоявам позициите си, работата си, мечтите си и когато се налага ще влизам в битка, нещо, което винаги съм избягвал.

Защо?

– Деликатен човек съм и винаги вярвам в доброто и в хората. Малко съм идеалист, но ще живея в Светлината, нещо, което е много трудно. Новият ми живот ще е в това да бъда боец, да реализирам мечтите си и да създам нов дом.

Снимка 262009

А кой искаш да победи във „ВИП Брадър“?

– От хората, които останаха, искам да победи човек, който има и ум, и сърце. Миглена има ум, но сърцето й е едва тлееща свещичка. Може би бих избрал Ути за фаворит на този „ВИП Брадър“.

Снимка 261998
Снимка 262005
Снимка 262006
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре