Сега четете
Public Accounts е новата бизнес функция на Viber

Public Accounts е новата бизнес функция на Viber

viber-logoViber е интересно приложение, което днес активно използват над 800 млн. души по цял свят. Собствениците му от японската компания Rakuten прекрасно осъзнават факта, че трябва да бъдат по-агресивни, за да печелят повече приходи от своя популярен продукт. Разработчиците на Viber са разработили няколкo нови функции, които са фокусирани изцяло върху представителите на бизнес средите. В момента това е сфера, която се доминира предимно от Facebook Messenger.

Най-интересното предложение във Viber се казва Public Accounts за Android и iOS, информира PhoneArena. Функцията позволява на компаниите и техните маркетинг партньори да се свързват директно в реално време със своята аудитория и фенове по цял свят. Така всеки от нас ще има възможността да си комуникира и взаимодейства с представителите на бизнеса без да се налага да ги познава или да има личния им телефонен номер.

В момента Viber са осигурили подкрепата на над 1000 водещи автора на съдържание в интернет като Yandex, The Weather Channel и The Huffington Post.    Компанията ще предостави поддръжка за поне 15 водещи CMS платформи, за да може повече хора да използват Public Accounts. Новият ъпдейт ще позволи на бизнес средите да четат и изпращат своите Viber съобщения от един интерфейс, заедно с другите постинги в социалните медии и електронната поща. Тази функция ще засили още повече конкуренцията сред водещите мобилни приложения за комуникация, които се опитват по всевъзможен начин да улеснят комуникацията между нас и бизнес средите.

Вижте и

източник: digital.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре