AVV_0058Очаквайте всички по-важни новини по темата Президентски избори и Референдум 2016 с нашият хаштаг #презирендум2016 на живо от Международен пресцентър „Президентски избори и Национален референдум 2016 в НДК.

Любословие.БГ ще проследи изборите на 6 ноември с близо 8-часова динамична програма под името “Презирендум2016“ – денят, в който българските граждани избират петият президент на Република България.

Мненията на колеги журналисти, политически анализатори и коминикатори и репортерски включвания на живо от НДК, ще доминират в програмата на медията за медии в неделния ден.

Екипът на Любословие ще търси различната гледна точка към изборите сред колегите журналисти пред и зад обектива в социалните мрежи и националните медии. както и сред участниците в политическия процес.

Читателите и феновете ни във фейсбук могат да проследят нашият хаштаг #презирендум2016 в HD качество – на сайта и в социалната мрежа, която ще излъчва изборната програма паралелно.

Освен преки включвания на репортерите на Любословие.БГ медията ще предложи анализи и коментари, които ще помогнат на аудиторията да си състави обективна картина на политическата “кухня“ в контекста на избора за президент и най-вече как тя се отразява на живота на българските граждани.

Изнесеното студио от НДК след 17 часа поема докторът по политология и главен редактор на Любословие- Андрей Велчев.

Освен преки включвания на репортерите на медията за медии колегите ще предложат анализи и коментари, които ще помогнат на зрителите да си съставят обективна картина на политическата “кухня“ в контекста на избора за президент и най-вече как тя се отразява на живота на българските граждани. Всичко важно, което се случва в изборния ден от медийна гледна точка- само в Любословие.БГ.