avv_1229

Ние сме едно, не само като коалиция, не само като добър резултат, но и като един юмрук, който в бъдеще ще налага правилните решения в политиката . Това каза кандидатът за президент от Коалиция “Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО” Красимир Каракачанов по време на пресконференция в НДК. Той благодари на всички близо 600 хил. български патриоти, които са го подкрепили. „За пореден път патриотичните формации ще изненадат социологията и екзит половете.

Мога да ви кажа, че в една немалка част от секциите в Русе „Обединени патриоти“ са първа или втора политическа сила, определено в град Плевен – втора политическа сила, Долни Дъбник – втора политическа сила“, заяви Каракачанов и подчерта , че в София в една немалка част от секциите са първа политическа сила. „Изненадахме всички онези, които правеха прогнози допреди няколко месеца, че патриотите няма да се обединят.

Ние не вдигахме шум като левицата, която обясняваше как се обединява, как ще се обедини, как ето обедини се и накрая се разедини или като десните. Ние водихме едни нормални човешки разговори с г-н Симеонов, с г-н Волен Сидеров и още на 28 юли излязохме с обща кандидатура на Коалиция „Обединени патриоти“, допълни Каракачанов. Той подчерта ,че не са се скарали по време на кампанията, въпреки предричанията. „Глупави надежди на хора, които не разбират психологията на българския патриотизъм“ , заяви той.