512160_356_474Популярният блусмен Васко Кръпката публикува дълго съобщение във Facebook по повод предстоящия концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд на Орлов мост на 29 октомври 2016 г.

Орлов мост ще бъде затворен за концерт на човека, който направи чалгата институция!!!!”, сподели възмущението си рок музикантът и допълни: “Човекът, който се появи с така нареченото си шоу в момент, в който Големият Тодор Колев /мир на душата му/ набра популярност с шоуто си по Национална телевизия, което беше истинско, шарено, интелигентно и джаз ориентирано и беше отстранено със замах от новоизлюпилата се, новоокопитилата се номенклатурно-олигархична, ченгесарско-мутренска, групировко-силова прослойка на онези, които осребриха соца и демокрацията със замах на руски богатири и безсилието на местните “структури” на новата власт….”

Васко Кръпката продължава в същия дух, припомняйки откъде са тръгнали Слави Трифонов и неговият екип и докъде се разпростира влиянието им днес.

Той завършва публикацията си с “нещо хубаво”:

“Орлите на Моста, това любимо за нас място, са виждали кво ли не… то не беше посрещане на Хрушчов… Брежнев… Тошан… Чаушеску… Кадафито и той… Тенор-Сакс-Кобурготски… и пр. все изхвърлени от историята кратунки… та и още една ще издържат… издържали са и пак ще издържат!!! Долу чалгата!!! Да живее Свободния Български дух!!! Васко Кръпката