Сега четете
Илияна Раева в защита на Бареков

Илияна Раева в защита на Бареков

iliana-raevaШокирана съм от водещата Жени Марчева, не от Бареков!  Това написа Илияна Раева във фейсбук.

Председателката на Българска федерация по художествена гимнастика – Илиана Раева защити евродепутата Николай Бареков, който вчера напусна студиото на Би Ти Ви обиден, след като водещата Жени Марчева го помоли да преведе статия от английски вестник.
Ето какво написа Илияна Раева във фейсбук по този повод: Шокирана съм от водещата, не от Бареков… През деня, както и сутрин в събота и неделя не гледам телевизия. Попаднах на един коментар на много културен, интелигентен, ерудиран и възпитан мъж ( Alexander Kostov), чийто профил следя поради изброените му качества.
В типично деликатния си тон, днес е направил коментар за участието на Бареков в БТВ, насочвайки вниманието ни към водещата, а не към Бареков. Направих си труда да изгледам запис на предаването. Хора, онемях, честно! Това е водеща, за която имам много добро мнение. Как е възможно такова безочливо и унизително, абсолютно непрофесионално отношение към госта си да имаш?!
Ами то много лесно да се правиш на смел/арогантен с политик, който беше размазан от общество и медии и стигна дъното! Де тая смелост с други разни „бизнесмени“, депутати, министри?! Да я попитам аз водещата, знае ли тя, колко неговорещи матерен английски евродепутати и политици има в света, които говорят УЖАСЕН, дори комичен английски и то на сериозни постове?! Да не би това да е темата при техни телевизионни участия?!
Колко прекрасен български говорят посланици в България, живеещи години тук, и колко пъти ги унижихте и иронизирахте затова?!
Сега бях на конгрес на ФИГ в Япония и се изказваха различни спортни величия от различни страни и континенти, някои на не толкова добър английски. Как пък не видях някой да ги иронизира… Някой си нещо написал в мрежата и давай да го коментираме! Това е несериозно и твърде непрофесионално. Това е неуважение към собствения ти професионализъм и професия!
Последна бих адвокатствала на Бареков, но що за унижение да изпитваш госта си като даскалица и да мислиш, че си интересен водещ, който ще предизвика аплодисментите на тв-зрителите?!

Ами абсолютно адекватна реакция на Бареков с баджака. В стила на водене на разговора от водещата. Обидно било с баджака?! Ами не беше ли обидно това предизвикателно и унизително поведение на водещата?! Шокирана съм… Това не трябва да се допуска в сериозните ни медии със сериозни предавания. Жълто- кафявите и издигналите пошлостта и кича медии и предавания са се определили, но и истинските предавания и медии също. Недопустимо е… Много неприятно съм изненадана…

Припомняме: Водещата от bTV Жени Марчева подкачи в интервюто Бареков за лошия му английски. Той я контрира, че вече доста се е подобрил английският му, но отказа за чете и преведе няколко изречения от британски вестник. При тази ситуация той напусна студиото, отправяйки квалификация за краката на Марчева.
Източник: 24 часа
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре