fb_img_1477208266530Със скандал завърши гостуването на бившия тв водещ и настоящ евродепутат Николай Бареков в предаването “Тази неделя” на bTV.

Разговорът на водещата Жени Марчева с Бареков започна с коментар за публикуваната от политика снимка през седмицата как чете вестник “Таймс”.

Журналистката заяви, че много се е смяла на коментара на Емил Кошлуков по темата.

“Един се снима пред пирамидите, друг – с Антонио Бандерас, трети – с Таймс. Все пак е хубаво да запазиш спомен за първото преживяване, не всеки ден виждаш пирамиди, Антонио Бандерас, или пък вестник…”, написа Кошлуков.

Това определено не се хареса на Бареков, който заяви, че няма да говори за хора, които са били “на доста дебела заплата при него”.

След това Марчева го накара да прочете изречение на английски и да го преведе. Бареков обаче отказа.

“Такъв батак е в държавата, а вие се занимавате с моя английски. Да продължим разговора и да оставим хората да се насладят на вашия баджак”, заяви евродепутатът, а малко по-късно демонстративно напусна студиото.

“Не приемам поведението му и отношението му към мен като журналист и като жена. Това беше дъното. Той трябва да е широко скроен. Когато публикуваш снимка как четеш “Таймс”, покажи, че английският ти се е подобрил. Трябваше да демонстрира, че е преминал първо ниво, но не успя”, каза Марчева.