leslie-millwee-assaulted

Бившата американска телевизионна журналистка Лесли Милуи обвини бившия президент на САЩ Бил Клинтън в сексуално посегателство през 1980 г., предаде Франс прес. Твърденията бяха публикувани днес на сайта breitbart.com, изцяло подкрепящ кандидата на републиканците Доналд Тръмп – броени часове преди той да се изправи срещу Хилари Клинтън на третия, последен, телевизионен дебат помежду им.

Обвиненията обхващат времето, когато съпругът на претендентката на демократите е бил губернатор на Арканзас. Лесли Милуи, обвини Бил Клинтън, че я е опипвал в монтажна на телевизията в южния американски щат, където работела тогава. Като репортер в KLMN Милуи е интервюирала бъдещия президент на САЩ около 20 пъти по време на различни събития, които тя отразявала. А веднъж, в репортерския й бележник над името й, той написал своето – Clinton.

clintonmilweenotebook

“Бях седнала на един стол в тясната редакторска стая. Той дойде зад мен и започна да ми разтрива раменете и да спуска ръцете си към гърдите. Бях изумена, парализирана. Помолих го да спре, той се засмя”, разказа Милуи. При следващи интервюта, по думите й, Бил Клинтън се “отъркал” в нея. Той освен това отишъл до апартамента и тропал на вратата, за да я види.
Лесли Милуи каза, че се чудела дали да направи тези разкрития при избухването на скандала с Моника Люински през 1998 г., но се отказала, тъй като искала да защити децата си, които по онова време били много малки.
“Медиите никога не потърсиха сметка на (семейство) Клинтън за тяхното поведение, и ако (моите разкрития) се отразят на изборите, това ще е много добре”, заяви бившата журналистка. Тя изрази увереност, че не е “единствената жена, понесла подобен род неща от страна на Бил Клинтън”.

Лесли Милуи отправи своите обвинения срещу бившия президент на САЩ от информационния сайт Брайтбарт. Консервативната медия подкрепя твърдо Доналд Тръмп, който през август назначи нейния шеф Стив Банън за генерален директор на своята кампания. Тръмп все пак заяви, че ще признае “честни” резултати от изборите По-рано този месец редица жени обвиниха самия Тръмп в сексуални посегателства.

Всъщност, чуйте автентичният разказ на Лесли Милуи: