Мисията ни е да подпомагаме български компании в успешното спечелване на позиции по света. Произвеждаме висококачествени продукти в областта на маркетинга – комуникации на английски, видео и други онлайн-материали с международна перспектива, способни да намерят и убедят една международна аудитория, поясняват от агенцията.

Barrie Media е нова на пазара, динамична, международна агенция за комуникации, базирана в Лондон и София, ръководена от старши журналисти от Би Би Си.

Агенцията предлага и обучение по комуникации на английски- представянето на проекта пред инвеститори в заседателната зала, спечелването на нови клиенти, или договарянето на сделка.

В момента усилията на Barrie Media са насочени особено в една нова и постоянно нарастваща област на комуникациите в България – работата с медиите.

Обучението се води от работили десетки години в Би Би Си журналисти, които знаят какво искат колегите им, а и какво ще отхвърлят. Какви истории им допадат и с кои ще привлекат вниманието на зрителите и слушателите.

Ние ще ви покажем как да изглеждате възможно най-добре, заедно ще преминем и през очакваните неудобни въпроси. Ще ви помогнем и да фокусирате своето послание за постигане на максимален медиен ефект, обещават от Barrie Media.

 

janet-bbc-world-cropДжанет Бари

Джанет е видеопродуцент, режисьор и инструктор за медии и презентации. Работила е с Европейската Комисия, Британската Национална Здравна Система, L’Oreal, British Telecom, Централната Банка на Англия, и с много други по-малки организации из цяла Европа. Тя e била журналист в BBC News в продължение на петнайсет години като кореспондент, водеща и като продуцент на новини. Била е кореспондент на Би Би Си за Европа, базирана в Брюксел, и кореспондент за Германия от Берлин. Отразявала е събития за вътрешни и за международни програми на Би Би Си от двайсет страни и е работила като водеща на BBC World TV и на Световните Служби на радиото на Би Би Си. Тя продължава да работи за Би Би Си на свободна практика като Външнополитически кореспондент. Джанет също така сама снима и монтира видео, и   говори свободно немски и добре френски.

veli2

Велислав Радев

Велислав е също ветеран от Би Би Си – като продуцент и водещ на Българската Редакция на корпорацията в края на 80-те и през 90-те години той беше утвърдено име с познат глас за радиослушателите в България. Отразявал е събития, свързани с прехода в България, обсадата на Сараево и войните в други части на бивша Югославия и региона. След това преминава на работа като редактор в едни от най-реномираните програми на Световните Служби на Би Би Си на английски, преди да бъде назначен на поста Заместник-началник на Руската Служба на Би Би Си. Вели сега работи като преводач и видео продуцент, разработва и снима документални сюжети и развива възможностите на социалните мрежи за разпространението им. Той редактира сайта www.mycentury.tv и има хиляди последователи из Източна Европа и Русия. Освен родния български, говори свободно английски, руски, немски, шведски, сръбски, хърватски / босненски; ползва и други европейски езици.