47067-892x502

Агата Рейзин е успешен PR агент от Лондон, Тя се мести в малкото селце Карсли, търсейки почивка от шумния град. Агата отчаяно желае да се впише В тихия и спокоен селски живот. Скоро тя се среша със съседите си – донжуана Адам Къмингс Браун и съпругата му Джо, студената Шийла, местния полицай Бил Уонг и вечно чистещата Джема. Всички те се познават отдавна и имат общо минало. Агата се чувства много самотна и отчаяна. За да намери нови приятели, тя решава да Вземе участие 8 местното годишно състезание по приготвяне на сладкиши.

Съдия на състезанието е Адам. Агата бързо научава, че той има Връзка с почти всяка жена от селото. Тя Влиза 8 пререкание с шестократната победителка Ела Картрайт, тъй като тя се заканва, че ще вземе наградата за седма поредна година. Адам дава наградата за първо място на Ела, а второто отсъжда на Агата. След края на състезанието съдията се прибира у дома си с парче от сладкиша на Агата. Това се оказва последното ястие в живота му. Сладкишът на Агата е отровен и тя се превръща в главната заподозряна.

Решена да докаже невинността си, Агата започва свое собствено разследване. Запознава се с новия си красив съсед Джеймс Аейси, който решава да й помогне. Уликите я водят до разкритието, че Шийла е извършителката на престъплението. Тя и Джо са добри приятелки. Адам многократно се опитва да съблазни Шийла. Накрая тя решава, че е бреме да спести униженията на приятелката си и да убие неверния й мъж.

Агата Рейзин и нейният съсед и партньор в разследванията Джеймс Лейси отново разследват убийство. ДжесикаТартинк е собственичка на клуб по туризъм и планинско катерене. Тя е намерена мъртва 8 близката местност Дембли. Сър Чарлс фрайт се превръща 8 главния заподозрян. Според очевидци той и Джесика са спорели за клуба недалеч от неговия дом. Агата е помолена от приятел 8 селото да се заеме със случая. Тя и Джеймс решават да се внедрят 6 клуба на Джесика. Представят се като семейна двойка, която наскоро се е преместила 8 Дембли. Сближават се с годеницата на Чарлс – Дебра, и техния добър приятел Густав. Агата и Джеймс научават от членовете на клуба, че Джесика е била бисексуална и е имала множество любовници.

Псев-добракът на двамата детективи ги кара да се сближават. Колкото повече разследвания правят заедно, толкова по-силна става връзката, заформила се между тях. Агата и Джеймс разобличават Дебра като извършителката на убийството. Дебра е била притеснена Чарлс да не я напусне заради Джесика.

21.00 bTV Cinema
Как да си дресираш дракон 2
Викингът Хълцук и драконът Беззъб