Сега четете
4-дневно изложение „Здраве и красота“ в Sofia Ring Mall

4-дневно изложение „Здраве и красота“ в Sofia Ring Mall

ring-mallЗдравето и красотата си уреждат среща в Sofia Ring Mall от 13 до 16 октомври. По време на B2C Health & Beauty Expо ще бъдат представени топ продукти и услуги за здрав дух в здраво тяло.

Мисията на B2C Health & Beauty Expо е да предложи най-ефикасните и достъпни решения за здраве и красота, събирайки на едно място медицински клиники, диагностични лаборатории, фармацевтични компании, хранителни продукти и добавки, козметика, алтернативни методи /хомеопатия и билкова медицина/ и пр., сред които SOpharmacy, АрминаБио, True results, Roche Diagnostics, Abopharma, Клиника Оскар, Ecopharm, Pulse Fitness & Spa, Bioconcept, Handmaids Cosmetic, Dr. Biomaster, Biotrade и др. Центърът по трансфузионна хематология също се включва в изложението – неговите специалисти ще посрещнат всеки желаещ да дари кръв от 11 до 16ч. на 15-ти октомври. Посетителите ще могат също да получат и безценни съвети за първа помощ от Българския Червен кръст.

Продуктите и услугите на безплатното за посетителите изложение в Sofia Ring Mall ще бъдат презентирани чрез консултации с топ специалисти, тестове и мостри-подаръци. На B2C Health & Beauty Expо ще се предлагат и специални отстъпки, ваучери, карти за намаления.

Ще има също томболи с атрактивни награди, както и много приятни изненади, сред които Kangoo Jumps и TapOut тренировки, грим и консултации от професионален гримьор, съвети за качествено отслабване и извайване на прекрасна фигура, как да подобрим имунитета си срещу зимните вируси и други.

Вижте и

4-дневното изложение B2C Health & Beauty Expо затвърждава концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да се наложи като предпочитана дестинация не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре