Педофил с условна, един със 7 присъди и един, който пори жените като риби, са кандидат-президенти

Георги-Кадиев

За участие в президентските изборикъм момента са регистрирани 11 партии, пет коалиции и 14 инициативни комитета. Срокът за регистриране на кандидати е до 17.00 часа на 4 октомври.


Сред вече известните кандидати за президент са: експремиерът Пламен Орешарски; вечният кандидат Жорж Ганчев; Александър Томов, Бисер Георгиев Миланов, известен и като „Петното“, със 7 присъди; Камен Попов, известен и като „човека, който удари Волен Сидеров“; бившият депутат от „Атака“ Владимир Кузов, който получи условна присъда за блудство с малолетен, в двойка с друг бивш депутат от същата партия – Борислав Ноев, съден за за шофиране след употреба на алкохол.

На страницата си във Фейсбук независимият депутат Георги Кадиев обобщи:

„Дотук има един със 7 присъди, един педофил с условна присъда, един с излежана присъда, един, дето закопа ЦСКА и вече му загубих дирите на коя инстанция е, един, дето пори жените като риби, един, дето не иска българинът да го гледа тъпо, един с аптеки, един, дето предложи Пеевски за ДАНС, един бияч на воленовци, един патриот от ДС, двама-трима леви, един уволнен на плажа в Катар и няколко допълнителни с по-малко екстри.
Как да не се влюбиш в политиката.“

За автора

Андрей Велчев

Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *