Сега четете
ТВ7 отново в ефир, въпрeки СЕМ

ТВ7 отново в ефир, въпрeки СЕМ

ТВ7 с нови предавания, въпреки че остана без лицензЛюба Кулезич и Юлия Манолова пробват да реанимират медията

Въпреки че вчера СЕМ отне лиценза на ТВ7, както и на двата й сателитни канала, специализирани в новинарския и детски сегменти, медията обяви старта на нови предавания.

Засега те са концентрирани предимно през уикенда и включват сутрешен блок, новини и токшоуто „Насреща с Люба Кулезич”. За сутрините в събота и неделя си грижат дългогодишните лица на ТВ7 Юлия Манолова, която дойде от БНТ и Георги Налбантов. Кулезич, който направи преди година интервю с Цветан Василев, застъпва веднага след тях, но само през уикенда, както когато бе водеща по нова телевизия.  Авторекламите за двете предавания вървят с пълна сила в медията, а клюката носи, че бивши служители на телевизията са бил канени да се върнат обратно на работа.

Те получавали предложението от топновинаря Асен Иванов, който обаче бързал да уточни, че не може да даде гаранции за заплати и договори на бачкаторите. Принципът щял да бъде работа месец за месец. Затова повечето от поканените отказвали. След вчерашното решение на СЕМ петимните да работят в ТВ7 със сигурност ще станат още по-малко.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре