Сега четете
Хулиганска проява или защита на личното пространство се крие зад скандала „Стоичков”?

Хулиганска проява или защита на личното пространство се крие зад скандала „Стоичков”?

luben dilovКолко журналисти трябва да бъдат набити, за да разберат, че той не обича да го снимат, каза Любен Дилов –син в предаването „Здравей, България“ по Нова телевизия.

„Аз не видях хора, които са бити“. Това заяви за „Здравей, България“ телевизионният водещ Миглена Ангелова по повод скандала, в който фоторепортер и шофьор обвиниха Христо Стоичков, че ги е нападнал на сватбата на дъщеря си.

„Когато видиш един човек, който твърди, че е ритан по главата – това е една от най-кръвоснабдените части на тялото. Там дори като те ударят леко, веднага ти посинява окото“, изтъкна тя, като цитира Конституцията, според която никой няма право да бъде сниман без неговото съгласие.

Светският журналист Борис Ангелов контрира, че има значение къде се снима: „Мястото е паркинг. А и манастирът не е мястото, на което се раздават юмруци“.

„Не знам още колко журналисти трябва да бъдат набити от Христо Стоичков, за да разберат, че той е човек, който не обича да го снимат и си пази личното пространство“, заяви Любен Дилов-син.

„Българската журналистика малко я бият. Нивото й в момента е такова, че наистина трябва да бъде пребита с камъни, и то публично. Това е дъното на професията. Защо не снимате Пеевски, а ходите по петите на Христо Стоичков?“, попита той.

Вижте и

„Един невеж човек, който нищо не е чел, отива и казва, че е журналист и има права – не, той няма права“, изтъкна Ангелова.

Нова телевизия, „Здравей, България“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре