Сега четете
Алиша Кийс отказва да носи грим вече 2 месеца

Алиша Кийс отказва да носи грим вече 2 месеца

Alicia-Keys-In-Common-981x552Звездата се отказа от грима преди два месеца, споделяйки, че ? е омръзнало да съдят за нея по вида ? в “суровия свят на развлекателната индустрия“, в който “всеки има някакъв коментар как изглеждаш“.

Впоследствие заяви и, че това е едно от най-разумните ? решения, защото така преодолява натиска, упражняван върху известните жени.

Освен това разказа, че преди да започне работа върху новия си албум, е направила списък на всичко, което ? е омръзнало, като например “колко промиват мозъците на жените, за да мислят, че трябва да са кльощави, или секси, или желани, или идеални“.
“Едно от нещата, които най-много са ми омръзнали, е останалите жени непрекъснато да ме преценяват“, заяви Алиша Кийс и обясни, че когато се е отказала от грима, се е чувствала много несигурна и непрекъснато се е притеснявала да не я снимат.

Постепенно станала по-уверена, увлечена в работата по новия албум. Така се решила и на фотосесия без грим, да позира за големи списания, да излезе с измито лице на сцената.

Вижте и

Дата: 30.08.2016 14:00
Източник: www.novini.dir.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре