cover-photoНовата българска комедия „Летовници” ще има предпремиерна прожекция на Международния филмов фестивал „Любовта е лудост” на 27.08 от 20:00 ч. във Фестивалния център. Филмът е заснет на живописните черноморски плажове в Симеморец.

В лентата участват една дузина известни български актьори, сред които Анета Сотирова, Пламена на Гетова, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев и др. Режисьор е Ивайло Пенчев.

На самата прожекция във Варна зрители ще могат да се срещнат на живо с част от екипа: Китодар Тодоров, Станимир Гъмов, Филип Аврамов, Милена Аврамов, Васил Банов, Антон Радичев, София Бобчева и Свежен Младенов.

Филмът е съвременна комедия и разказва историите на различни хора, които отиват на почивка и попадат заедно в един малък семеен хотел на морето. Всички искат да преживеят едно щуро лято, но попадат в доста непредвидени ситуации. Забавлявайки се с несгодите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.

Филмът ще тръгне по кината в началото на октомври.