Сега четете
Ненчо Балабанов със смешно шоу

Ненчо Балабанов със смешно шоу

nencho_arianaНенчо Балабанов ще води шоу за смешници, които се опитват да пеят, пише „Всеки ден“. То тръгва от есента по Нова тв, а продуцент ще бъде Магърдич Халваджиян. 

Предаване от подобен тип ще се излъчва за първи път в България и ще върви в ефира на Нова телевизия. Името е „Пееш или лъжеш“. В него хора с артистични умения и харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с известни музикални изпълнители.

В ролята на водещ освен Ненчо ще влезе и Господарката на ефира Мария Игнатова, съобщават от телевизията. Всички, които се чувстват добре под светлините на прожекторите, независимо дали притежават мечтания музикален талант, могат да се запишат в кастинга за „Пееш или лъжеш“.

Вижте и

Във всеки епизод участниците ще бъдат оценявани от една известна личност от музикалната сцена у нас. Част от тях ще бъдат забележителни певци с музикален талант, а останалите само ще твърдят, че притежават такъв. Гост звездата ще има специална мисия – да определи кой „пее“ и кой „лъже“ на сцената, а на финала я очаква дует с победителя.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре