wpid-wp-1470643804247.jpgВсички в Испания говорят за българката Гошка, която спечели от местната лотария 68 милиона евро. От БНТ ни срещат с новия и колега, най-новият тото милионер Красен Монов от Силистра, който вчера си взе печалбата от над 3 млн. лева от родната лотария.

Красен Монев е от Силистра, на 36 години, необвързан и с 3 милиона в джоба и фризьорски салон. Милионите дължи на тотото. Започнал да играе тото, като ученик…

„Като ученик постоянно играех тото“, каза Красен Монев.

За малко прекъснал традицията да трупа “тройки” от тотото. Наскоро обаче се върнал в играта.

„От както поднових играта си играя с едни и същи числа. От месец някъде“, каза Монев.

Красен обръща особено внимание на цифрите. Фишът му за 3.40 му донесе 3 милиона и 40 хиляди лева. Пуснал го в 11 часа 11 минути миналия вторник.

„Числата означават любов“, каза тотомилионерът.

Досетил се, че е тото милионер от репортаж на БНТ, който му попаднал в социалната мрежа. Познал тото пункта и продавачката.

„И си казах – щом никой не го е потърсил – значи това съм аз и започнах да си търся фиша, защото не знаех къде съм го оставил“, каза Монев.

Намерил фиша, новият милионер вече мисли как да похарчи парите. Едно е сигурно, ще спре да работи. И ще си купи нов мотор, със старата машина посетил много места у нас. Сега отправя поглед към по-далечни дестинации.

„Може би ще посетя Алпите или Кавказ“, каза Монев.

Ще продължи да играе тото. Вярва, че за спечелиш – трябва да вярваш силно, че го искаш.

„Точно така е, ако не вярваш, че ще хванеш риба, никога няма да хванеш. Трябва да вярваш и да го искаш“, каза тотомилионерът.

БНТ, „Денят започва