Сега четете
Ето ги новите ВИП съквартиранти

Ето ги новите ВИП съквартиранти

Сред най-интересните участници тази година ще са Миглена Ангелова и Ути Бъчваров

Не за първи път, месец преди да стартира най-популярното риалити у нас – „ВИП Брадър“, участниците в него са сред най-обсъжданите. Винаги има спекулации около това, кои звездни персони ще прекрачат прага на Къщата. И тази година няма изключение, като предполагаемите имена звучат повече от любопитно.

По всичко личи, че черешката на тортата ще е Миглена Ангелова. Устатата бивша телевизионерка ще е сред най-силните играчи в риалити продукцията. Времето само ще покаже дали ще успее да надмине сеирите на Евгени Минчев и Ваня Червенкова, които приковаха зрителите пред малкия екран. Младоликата русенка е успяла да уговори и доста висок хонорар. За изявата си тя ще вземе около 100 000 лв.

Освен Миглена Ангелова още отсега надежда за висок рейтинг се възлагала и на една от най-актуалните и одумвани светски двойки – актрисата Елен Колева и писателят Калин Терзийски. Според първоначалните информации двамата са казали заветното „да” на формата срещу колосалните 250 бона! Досега Елен и Калин винаги са отказвали покани за риалити издания – хонорарът обаче този път се оказал предложение, на което не може да се откаже. 

С цел да изчисти имиджа си на лошо момиче в Къщата на „ВИП Брадър“ ще влезе и певицата Жана Бергендорф. Преди да бъде избрана, на нейно място продуцентите са уговаряли Теди Кацарова, но миньончето отхвърлило офертата им. Жана обаче е доста по-любопитна за формата, особено след като за цяла България стана ясно, че има проблеми с наркотиците.

Вижте и

Теди може да не прекрачи прага на звездната къща, но затова пък майка й – естрадната фортуна Силвия Кацарова ще го направи, коментират запознати в средите. От естрадата са канени още Васил Найденов, Георги Христов и Панайот Панайотов, но от изброените само последният има шансове да се покаже „на светло“.

Кулинарно присъствие ще отчетат също и един от двамата шефове в кухнята – Ути Бъчваров и Иван Звездев. Злите езици отсега твърдят, че ако не влязат и двамата, везната най-вероятно ще се наклони в полза на Бъчваров заради познанството му с Нико Тупарев, който продуцира и неговото кулинарно шоу „Бързо, лесно, вкусно”.

За изненада на мнозина дупнишката Мадона, както наричат от години Сашка Васева, е отказала да участва. „Основният ми проблем е клаустрофобията. Правилата на играта изискват да стоим затворени в помещения и вратите да са заключени. Мен това не ме устройва, защото започвам да се чувствам изключително зле”, отсича самата Васева. Друга причина е и тази, че неотдавна почина нейната майка и в момента Сашето е в траур.

Все пак от чалга ветеранките ще има кого да видим. Това ще е Рени, която се е заканила по време на престоя си в Къщата да разкрие шокиращи тайни за свои попфолк колежки. Вероятно и екс-продуцента й Митко Димитров-Пайнера няма да бъде пощаден. От фолк бранша опити за преговори са правени да бъдат осъществени с актуалната фолк звезда Галена. Тя обаче отказала дори да се срещне с продуентите на „ВИП Брадър“, обясниха хора от антуража й.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре