Сред най-интересните участници тази година ще са Миглена Ангелова и Ути Бъчваров

Не за първи път, месец преди да стартира най-популярното риалити у нас – “ВИП Брадър”, участниците в него са сред най-обсъжданите. Винаги има спекулации около това, кои звездни персони ще прекрачат прага на Къщата. И тази година няма изключение, като предполагаемите имена звучат повече от любопитно.

По всичко личи, че черешката на тортата ще е Миглена Ангелова. Устатата бивша телевизионерка ще е сред най-силните играчи в риалити продукцията. Времето само ще покаже дали ще успее да надмине сеирите на Евгени Минчев и Ваня Червенкова, които приковаха зрителите пред малкия екран. Младоликата русенка е успяла да уговори и доста висок хонорар. За изявата си тя ще вземе около 100 000 лв.

Освен Миглена Ангелова още отсега надежда за висок рейтинг се възлагала и на една от най-актуалните и одумвани светски двойки – актрисата Елен Колева и писателят Калин Терзийски. Според първоначалните информации двамата са казали заветното „да” на формата срещу колосалните 250 бона! Досега Елен и Калин винаги са отказвали покани за риалити издания – хонорарът обаче този път се оказал предложение, на което не може да се откаже.