Сега четете
Професия учител. Българка избра да преподава на деца в Африка

Професия учител. Българка избра да преподава на деца в Африка

big_0000d41Една българка избра да преподава английски език на деца в Африка. Михаела работи в село Мотонго, където има център за сираци и деца в риск. Доброто ѝ сърце е двигателят, който спасява животи. С проста мисия – децата трябва да получат шанс, когато животът им го е отнел. У нас тя е помагала с благотворителни кампании на най-малките. Сега доброто ѝ сърце я отвежда в Африка. Заедно с други доброволци тя се грижи за около 20 деца.

Голяма част от децата на Уганда са деца в риск, на които възможността да живеят в семейство им е отнета. Именно образованието е двигателят, който ще ги спаси. Буквално.

В края на месеца Михаела и екипът в България, с който помагат на българските деца, отправиха апел за помощ на децата в Уганда. И събраха половин тон учебници, дрехи и играчки за децата в Уганда. Но сега имат нужда от малка финансова помощ, за да може тази пратка да стигне от България до Уганда.

„Прегръщам ви и ви целувам и ви благодаря за огромната подкрепа и любов, която ни изпращате от България и децата тук също много ви благодарят“, заяви самата Михаела.

Вижте и

Нова телевизия, „Здравей, България“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре