Eurobet (1)Бързото и иновативно развитие на „Евробет“ бе високо оценено от водещата международна компания „Интралот“. През април 2016 г. беше подписано предварително споразумение за ключово партньорство между българския и световния лидер в развлекателната индустрия.
На 15.06.2016 г. с Решение № 463, Комисията за защита на конкуренцията разреши на „Интралот“ – ефективно да придобие 49% от „Евробет“. Вече е факт и последната фаза – подписването на договор за бизнес сътрудничество между „Евробет“ и „Интралот“, което от своя страна е една от най-големите сделки в родната развлекателна индустрия.

„Интралот“ е една от най-големите компании в световен мащаб, притежаваща богат опит и уникално портфолио от продукти. Пълноценното сътрудничество между „Интралот“ и „Евробет“ ще удовлетвори изискванията на българските играчи и ще предложи изцяло нови забавления на световно ниво.

Ключов момент в историческото сътрудничество е разработването на непознати за България продукти, както по отношение на видовете игри, така и по начина на предлагането им и достъпа им до потребителите. „Интралот“ притежава знания и успешни практики, които напълно съвпадат с визията на „Евробет“ – да разнообрази развлекателната индустрия у нас, като подобри услугите и предостави нови възможности на своите играчи.

Подписването на сделката за партньорство между водещата международна компания „Интралот“ и лидера в числовите игри „Евробет“, съвпада с отбелязването на емблематичния за играта Еврошанс тираж 500, което означава 500 седмици или близо десет години на пазара. Компанията има повод за гордост, защото е зарадвала милиони българи със страхотни печалби.