Сега четете
Стартира четвъртият кръг от националния шампионат по рали-крос в Разград

Стартира четвъртият кръг от националния шампионат по рали-крос в Разград

AVV_9328

Стартира четвъртия кръг от националния шампионат по рали-крос в Разград. То се организира от Българската федерация по автомобилен спорт, Автомобилен спортен клуб „Абритус“-Разград, Съюза на българските автомобилисти /СБА/ –клон Разград, със съдействието на общината.

Събитието бе официално открито от експерта по спорт в община Разград Валери Бойчев. Той пожела на всички състезатели синхрон между машина и пилот, безопасно и успешно завършване на състезанието. На гражданите, които обичат този спорт Бойчев пожела приятни емоции и истински да се забавляват майсторството на пилотите.

AVV_9274

„ Преди 20 години много наши хора гледаха скептично на нашето начинание и не вярваха, че то ще се проведе повече от един път”, коментира председателят на АСК „Абритус” Живко Каспаров.  По думите му обаче това е опровергано през годините и Разград вече се е наложил като град, в който 20-ти пореден път се провежда кръг от републиканския шампионат по рали крос. Каспаров също пожела на всички състезатели успешно представяне на рали-крос „Разград 2016”.

AVV_9639

Поздрав към състезателите и гостите на събитието отправиха танцьорите от фолклорен танцов ансамбъл „Абритус“. След това колоната от автомобили потегли към полигона на СБА, където ще се проведе състезанието.

Началото на първия квалификационен тур е в 16.30 часа. Вторият и третият тур са предвидени за неделя в 9 часа. Началото на полуфиналните и финални серии е от 11.30 часа, награждаването на победителите е насрочено за 13 часа.

Вижте и

В 20-то поред издание на рали-крос „Разград 2016” ще участва 28 пилоти от страната. Състезателите на АСК „Абритус”-Разград са двама -Величка Димитрова и Радостин Генчев.

Очаквайте снивки и репортаж от старта утре.

Любословие е медиен партньор на събитието
сн. и текст Андрей Велчев, Лина Антонова, Разград

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре