dinkoДинко от Ямбол, прочул се като „Ловеца на бежанци”, ще е големия коз на „ВИП Брадър” тази есен.

Провинциалният примитив, който се превърна във всенароден любимец, залавяйки мигранти на границата, е подписал преди дни договор с продуцента на шоуто „Олд скуул”. Ако се вярва на мълвата, Динко е успял да договори рекорден хонорар за изявата си. Ямболията ще прибере 100 000 лева, за да ръси мъдрости от ефира на националната медиа. Половината пари ще му бъдат преведени авансово, като капаро, пише столичен седмичник.

Причината е, че Динко е бил настоятелно ухажван и от другото риалити шоу, което ще върви през есента – „Фермата”. То ще се излъчва по Би Ти Ви „на гърба” на „ВИП Брадър”. Тази година аграрното шоу ще включва и знаменитости, което се очаква да увеличи значително гледаемостта му. Двата частни канала ще се впуснат в люта битка за всеки зрител и Динко е бил първия участник, за който са се сборили екипите. „Звъняха ми и от двете предавания. Казах им – който ми даде 100 000 лева, ме има.

От „ВИП Брадър” отговориха на офертата и ми дадоха договор. Лично Антон Хекимян ми звъня, за да ме уговаря да съм по Би Ти Ви, но като не плащат, няма да стане”, делово разяснява ситуацията Динко. Вероятно „Фермата” ще се опита да отвърне на удара, прикотквайки другия „ловец на бежанци” – Перата от Бургас. С него обаче ситуацията е леко комплицирана, тъй като в момента той е подсъдим.

Дата: 10.06.2016 08:37
Източник: www.dunavmost.bg
Автор: Редактор: Виктор Тошев