Сега четете
БАПРА има нов председател

БАПРА има нов председател

KatyaDimitrovaКатя Димитрова, основател и собственик на ПР агенция „Интеримидж“, поема председателството на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА)  за периода 2016-2018 г.Тя е втората жена в 15-годишната история на БАПРА, която застава начело на организацията. Досегашният председател на асоциацията Деница Сачева, основател на ПР агенция Intelday Solutionsосвободи поста, след като бе назначена за заместник-министър на труда и социалната политика. Традиционно начело на БАПРА са заставали авторитетни лидери в българската ПР индустрия като Максим Бехар, Любомир Аламанов, Александър Дурчев и Николай Неделчев.

Новият председател на БАПРАКатя Димитрова заяви: “За мен е чест и голяма отговорност да представлявам българската ПР индустрия, която макар и млада, се развива ускорено, а резултатите са впечатляващи. Става дума за внушително число професионални ПР кампании, както за корпоративни клиенти, така и за значими обществени каузи. Професионалистите в нашите редици са важен глас в големия диалог с обществото, генерирайки идеи и предоставяйки обективна и изчерпателна информация. Част от нашата мисия е да спомагаме за положителни промени в стереотипите на мислене и поведение в интерес на гражданското общество. В качеството си на председател на БАПРА се ангажирам да работя за безупречния имидж на нашата професия, чийто източник е предлагането на висококачествени комуникационни услуги, както и за цивилизована професионална среда, основана на лоялна конкуренция“.

 

***

Вижте и

Катя  Димитрова е магистър по масови комуникации от УНСС, София. Провежда професионални специализации по ПР и кризисен мениджмънт в Белгия и Германия. Владее свободно четири чужди езика: английски, френски, испански и руски.  Основател е на ПР агенция „Интеримидж“ и управляващ партньор на „Интерпартнерс комюникейшънс“ – една от първите комуникационни агенции у нас, създадена през 1992 година. Постоянен консултант е на борда на директорите на клуб „България-Белгия-Люксембург“, индивидуален член  на IPRA и консултант по редица публични проекти като Дни на Белгия в България, „Do the Right Mix – Придвижвай се разумно!“ и „Будно поколение“ на Европейската комисия, проекти на Национална агенция за приходите, както и корпоративни проекти на BHTC, Deichmann, BILLA, Ytong и др.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре