Сега четете
Коучът на Марадона и на топмениджърите на Microsoft идва в София

Коучът на Марадона и на топмениджърите на Microsoft идва в София

Питър Фелсман разкрива как да променим живота си на семинар от 3 до 6 юни

Какво е щастието и как да го постигнем? Как да отворим сърцето си към пълноценни отношения с околните? Как да подходим към промяната и защо не е страшно да напуснем зоната си на комфорт? Иначе казано – какво е нужно, за да направим живота си такъв, какъвто винаги сме си го мечтали? Тези и много други въпроси ще бъдат дискутирани от световноизвестния специалист по личностно развитие Питър Фелсман по време на семинара ИНСАЙТ 1. Събитието, организирано от Insight Seminars Bulgaria, ще се проведе в София от 3 до 6 юни 2016 г. в Best Western Expo Hotel.

Специално за българската аудитория Питър Фелсман ще разкрие най-важните стъпки, за да променим живота си така че да отворим сърцето си и да сме в хармония със света и със себе си.

 

 

За Питър Фелсман

 

Питър Фелсман е един от най-известните преподаватели на семинарите ИНСАЙТ – образователен курс в четири нива, създадени в САЩ. Фелсман е фасилитатор с повече от 25-годишен стаж не само в личностното и професионалното развитие, но и в събития за подобряване на комуникациите и работата в екип, лидерството, продуктивността и културната промяна. Фелсман обучава управителите на най-влиятелните корпорации в света, сред които са генералния мениджър на Microsoft, Ericsson, FANASA, PepsiCo, Nestle, бил е и мотивационен консултант на редица знаменитости, между които футболната легенда Диего Марадона, както и на  отбора му – аржентинския „Бока Хуниорс“.

 

За ИНСАЙТ

 

Вижте и

ИНСАЙТ е тридневен семинар, по време на който се учи чрез преживяване. Използват се разнообразни методи – кратки презентации, визуализации, дискусии, игри и НЛП техники. Семинарите ИНАЙСТ са адресирани към цялостната човешка същност – физическа, емоционална, мисловна и духовна, така че участниците в тях да получат реална самооценка и яснота за собствените възприятия, амбиции и проекции, както и повече лична отговорност за всичко, което им се случва в живота. Целта е те да отключат пълния си потенциал, да увеличат самочувствието и ентусиазма си, да комуникират по-ефективно с околните, да овладеят своите емоции в различни ситуации, както и да придобият ясно чувство за цел в живота.  В света семинарите ИНСАЙТ съществуват от 36 години, а в България – от близо 20 години. През цялото това време хиляди хора са преминали през тази образователна система, която им е помогнала да трансформират живота си.

 

Повече информация за ИНСАЙТ може да намерите тук:

http://insightseminars-bg.org/

https://www.facebook.com/InsightBulgaria/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре