Знаменитостите, които платиха за най-скъпите сватби в историята

Знаменитостите, които платиха за най-скъпите сватби в историята

Сватбата е щастливият край в приказките и новото начало в живота на двама влюбени.

Всеки си представя сватбения ден, като събитието на годината, и за самия него то наистина е такова.

Украса, цветя, изискани тоалети, подаръци и голяма торта, всяка сватба изисква много средства, но някои надминават и най-смелите очаквания.

Вижте кои са най-скъпите звездни сватби в историята.

3 млн. долара за сватбата на Том Круз и Кейти Холмс

През 2007 г. актьорите си казаха заветното “да” в Италия в красив замък от 15-ти век. Сред гостите бяха знаменитости като Дженифър Лопес, Уил и Джейда Смит, Дейвид и Виктория Бекъм. Кейти отиде до олтара с прекрасна бяла рокля на “Армани”.

Бракът им обаче продължи едва пет години. През 2012 г. Кейт и Том Круз се разведоха. Двамата имат една дъщеря – Сури.

Кание Уест и Ким Кардашиян вдигнаха сватба за 12 млн. долара

Известната двойка се венча през 2014 г.във флорентинската крепост “Форт Белведере”.

На сватбата за милиони долара холивудската двойка каза обетите си по залез слънце си пред стена от бели рози и божури, висока 6 м., а Ким носеше рокля с гол гръб, създадена специално за нея от “Живанши”.

Гостите на бляскавото събитие бяха около 600, сред които рапърът Комън, Андре Леон Тали от “Вог”, магът Дейвид Блейн, дизайнерката Рейчъл Рой, роднини.

На церемонията пяха Андреа Бочели и Джон Леджънд.

Вижте снимки от най-скъпите звездни сватби в галерията, която озаглавихме –

Кои звезди платиха най-скъпо за сватбите си

34 млн. долара за сватбения ден на Кейт и Уилям

Всяко малко момиче си мечтае да бъде като принцеса на сватбата си, ако сте се чудили как изглежда една принцеса, припомнете си церемонията на Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Двамата се врекоха във вярност на 29 април 2011 г.

Само за цветята на тържеството си двойката е похарчила 800 хил. долара, а Кейт изглеждаше ослепително в рокля за 434 хил. долара.

Всъщност най-голямата част от сума за сватбения ден беше за сигурността на събитието. Хиляди полицаи, военни и частни охранители пазиха гостите и очевидците на церемонията.

Кралското семейство се радва на щастлив брак и до днес. Принц Уилям и херцогиня Катрин станаха родители на две деца – принц Джордж и принцеса Шарлот.

Източник: Zoomin TV     Редактор: Венелина Стоянова

За автора

Андрей Велчев

Собственик и главен редактор на Любословие.bg. Доктор по научна специалност: 05.11.02 – Политология (Публична администрация) с тема на дисертационния труд: Комуникации в процеса на политиките (Изграждане на обществена съпричастност при стратегически публично-частни партньорства). Андрей Велчев е магистър по Политически мениджмънт и публични политики и магистър по Масови комуникации в Нов български университет. Автор е на множество публикации и интервюта, посветени на проблемите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации. Член е на Българското дружество за връзки с обществеността, Съюза на българските журналисти и International Federation of Journalists (IFJ)

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *