Сега четете
Ненчо Балабанов събира средства срещу болестта на 65-те рози

Ненчо Балабанов събира средства срещу болестта на 65-те рози

nencho_arianaАктьорът и телевизионен водещ Ненчо Балабанов ще дари всички средства, събрани на рождения му ден, на деца, болни от муковисцидоза. Любимецът на малки и големи ще отпразнува личния си празник, включвайки се в мащабна информационна кампания, посветена на необходимостта от създаване на медицински центрове по муковисцидоза в България. Звездата пожела, вместо да му бъдат правени подаръци, средствата, които са определени за това, да бъдат дарени на място по време на промоцията в подкрепа на каузата.

В специално видео от личната си страница Балабанов покани своите гости. Заедно със свои колеги на 17 април в 19,30 ч. в Royal Piano Club Ненчо ще се включи в представянето на авторската песен „Протегни ръка“, посветена на битката с болестта на 65-те рози, както наричат муковисцидозата.
Проектът е реализиран от Асоциация „Муковисцидоза“ с безвъзмездната подкрепа на Светлин Къслев (музика), Весела Бонева и трио „Хипнотик“. Видеото е със специалното участие на примабалерината на Националната опера и балет – Марта Петкова. Участват и малчуганите от вокална детска формация „Мики Маус“. В главната роля е 5-годишната Рая – болна от муковисцидоза.

Заедно със свои колеги Ненчо Балабанов участва и в късометражен филм за живота и бъдещето на децата и младите хора, носещи 65 рози в себе си. В него участват малчугани, болни от муковисцидоза, техните родители, д-р Гергана Петкова – педиатър, специалист по муковисцидоза, и председателят на асоциацията Антон Алексиев. филмът е със специалното участие и безвъзмездна подкрепа на едни от най-обичаните български спортисти, артисти, певци, радио- и телевизионни водещи.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре