12900202_10153958228693991_448664014_n (1)-1Как да направим впечатляваща презентация, да завладеем публиката, да използваме езика на тялото и речта умело, така че да постигаме всичките си цели? Отговорите можем да получим по време на семинара на Асел Сидикова на 16 април в хотел Експо в София.

Събитието е организирано от компанията за бизнес обучения BGSeminari.
Популярната ораторка Асел Сидикова ще бъде у нас за втори път. Миналата година обучението й бе пред повече от 400 бизнесмени, мениджъри, журналисти, учители, актьори и хора, които само за няколко часа успяха да усвоят техниките на говоренето пред публика.

Коя е Асел Сидикова?

Асел Сидикова е родена в Киргизстан, но от десет години живее в Лондон. Без да знае и дума на английски език тя тръгнала да покорява Запада веднага след като се дипломирала в родината си. Дълго време тя неуспешно търсела работа и се налагало да работи като хигиенистка и детегледачка.
Но един въпрос не спирал да я вълнува: „Защо някои хора постигат лесно финансови и лични успехи, а други цял живот се борят за това?“. В търсенето на отговор започва пътешествието й в личностното развитие. Четяла книги по темата, посещавала тренинги и семинари, докато на един от тях – „Success Resourse“ била забелязана и й предложили работа. След два дни Асел вече пътувала към Германия, за да помага в организацията на събитие за три хиляди човека. В професионалното си портфолио Асел Сидикова има над 200 обучения, които са помогнали на десетки хиляди хора от цял свят.

Очаквайте и интервю с Асел Сидикова, специално за читателите на Любословие!
Включете се в нашата игра и спечелете билет за семинара на Асел Сидикова на 16 април. Харесайте и споделете публикацията ни, като оставите в коментар #Любословие
Ще изтеглим двама победителя на 13 април!