Сега четете
„Детство мое” отвори врати в София

„Детство мое” отвори врати в София

Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно…….

Спомняте ли си тази песен? А спомняте ли си вкусът на детството? Ароматът на сладкишите и вкусът на хапките от детството е съвършен и неповторим. Той ни напомня за безгрижието и спокойствието, което днес така ни е потребно….Този вкус стои недостижим в спомените ни, като буркан с разбит течен шоколад или домашно приготвен мармалад, поставен на най-горния рафт, така че да не можем да го достигнем. Сякаш всичко това е безвъзвратно отминало…

Ще ви помогнем да си върнете вкусните спомени. Ще ви поканим да посетите новата сладкарница „Детство мое”, която отвори врати днес, за да се пренесете в оня различен и фантастичен свят на детските игри преди години, от времето на нашето щастливо детство. Да заведете децата си и да им разкажете своите спомени от онова време. Да вкусите от натуралните продукти, такива, каквито бяха всички в нашето детство. Там ще ви посрещнат с усмивка и ще се заредите с настроение.

Всички продукти в „Детство мое” са домашно производство – без консерванти, набухватели и оцветители, приготвени с пресни и качествени суровини и биопродукти. Соковете са приготвени от истински ягоди, бъз или лимони, а кафето е от подбрани екологични сортове. Въпреки това цените са достъпни за всички. От сладкарницата изненадват клиентите си всеки ден със специални предложения – обедно меню или комбинирани вкусотии на промоционални цени.

Вижте и

За любителите на здравословното хранене пък има разнообразие от зеленчукови и плодови салати, супи, както и биосандвичи с диетични продукти.

Ето и адреса на „Детство мое” в София: кв. Стрелбище, ж.к „Белите брези“, ул. „Нишава” 55, намира се на ъгъла на ул. „ Нишава“ и ул.„ Професор Д-р Димитър Атанасов“
Пожелаваме ви добър апетит и приятно пътуване назад във времетo…

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре