th_106538-1Дрю Баримор се е върна в социалните медии само няколко дни, след като обяви, че се развежда с третия си съпруг Уил Копълман.

41-годишната актриса се снима в Инстаграм в доста двузначна ситуация – седнала на маса, на която се виждат бутилки и чаши. Чрез фотото звездата изразява своята благодарност към организаторите на фестивал на виното, на който е присъствала през уикенда.

“Благодаря ви, скъпи мои стари приятели, за игрите и за всички неща – хранителни, красиви, любовни и забавни!”, пише тя. На снимката, Баримор се вижда усмихната, седнала окоро бутилки с розе. Актрисата не се притеснява да говори за раздялата със съпруга си, с когото имат две деца – на 3 и на 1 годинки. Тя споделя в интервюто дадено за фестивала, че когато й стане наистина трудно, както е в момента, тя винаги се обляга на своите приятели за съвет.

Преди време тя е позвънила на свой близък и му е споделила за проблемите си в семейството, като именно той я е окуражил да направи крачката. Според свидетели, докато е била на винения фестивал, въпреки семейната си драма, актрисата е била слънчева и изглеждала много оптимистично настроена.

“Тя изглеждаше истински щастлива да бъде там с всички други любители на храната и виното,” разказва источник на People. Дрю Баримор и Уил Копълман бяха женени почти 4 години. Те обявиха официално решението си за развод в събота. “Разводът може да ни накара да се чувстваме провалени, но когато в крайна сметка се успокоим, разбираме, че животът продължава, написа тогава холивудската звезда.