Сега четете
Великотърновският музикант САВОВ стартира национално клубно турне

Великотърновският музикант САВОВ стартира национално клубно турне

Савов ще реализира първото си гостуване в град Ловеч, в края на тази седмица. Участието ще се случи на 2-ри април, вечерта, съвместно с певицата Мирела Величкова. Припомняме, че още в началото на 2016 година, наред с клубните концерти във Велико Търново, Савов реши да стартира и участия извън старата столица. Концертите, с които музиканта ще гастролира на клубната сцена в страната, ще са отново предимно в дуетни формации.

Това ще са изяви предимно с дългогодишната му сценична партньорка Мирела, настоящият оперен тенор и бивш рокаджия и фронтмен на „Мъртви Поети“ – Момчил Караиванов, както и добре познатите вече проекти, съвместно с Яница Русева и победителката от първия сезон на „Гласът на България“ – певицата Стелияна Христова.

Първите няколко участия, извън великотърновският клуб (където Савов основно се изявява в последните няколко години), вече се случиха в един от най-старите пиано барове в страната, а също и в известен и лъскав пиано бара в курорта Боженци.

Вижте и

Освен тези клубове и този в град Ловеч (в който предстои участието тази събота), през следващият месец Савов ще реализира участия в Шумен и Арбанаси. Музикантът вече води преговори и за клубни концерти в Габрово, Варна, Бургас, Козлодуй, Разград и др. Информация за точните дати, градове и клубове, в които предстоят гостувания, ще бъде публикувана в официални12923219_10204236178783848_5502680817339865263_nят сайт на Савов, както и в страница му във Facebook.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре