wpid-wp-1458723195722.jpgГлавният редактор и собственик на медията за медии Андрей Велчев днес порасна с една година. Освен че Андрей е един от водещите журналисти и PR-и в сектор медии, комуникации, енергетика и образование на България, той е и доктор по политология, Мениджър Комуникации и Бизнес развитие и повелител на СПА индустрията от над година. Той е в журналистическата гилдия повече от 15 години и се е доказал по безспорен начин. Силата на Д-р Велчев са стратегическите и политическите комуникации, обществената ангажираност и новини с папарашки привкус- защото винаги е на правилното място в правилното време. Редовно присъства сред фото остриетата на Булфото.

Често се шегува, че не би могъл да отрази проблемите на световната сигурност и НАСА, но историята показва точно обратното. Упоритостта и прецизността, с които върши своята работа, са качествата, които той притежава най-добре. Това, което никога не забравя, когато излезе навън, е усмивката си и заразителена позитивност и снимащо устройство. За чувството му за хумор изобщо няма да говорим! Андро, продължавай да бъдеш все така истинска и всеотдаен! Любословие не може без теб!

От все сърце екипът на Luboslovie.bg ти пожелава да си много здрав, щастлив и винаги усмихнат! Блести! Бъди винаги професионалист! Бъди прекрасния човек, в който си се превърнал! 

От колежките: Важно за довечера!

Забраняваме да не се усмихваш!

Пожелаваме да вдигаш повече наздравици, макар и да си 100 %  въздържател!

Да приемаш най-яките пожелания!

Да бъде денят ти изпълнен с прекрасни мигове!

P.S. Кой не вярва да погледне стената му във фейсбук, там от 00.00 часа бликат музикални пожелания, откломения и признателонст който всички ценим! А снимката показва и изненадите които получава от рано в офиса.

Да почерпят още:

ДОЦ. Д-Р АТАНАС СЕМОВ, юрист, 46 г.

ПРОФ. БЛАГОЙ КОЛЕВ, академичен омбудсман на УНСС, 70 г.

ИРИНЕЙ КОНСТАНТИНОВ, актьор, директор на театър „София”, 67 г.

ПРОФ. Д-Р КОНСТАНТИН ЧЕРНЕВ, завеждащ Клиника по вътрешни болести в УМБАЛ „Софиямед”.

ПРОФ. Д-Р ЛИЛИЯ РАЙЧЕВА, преподавател във Факултета по журналистика и масова комуникация в СУ.

РОСИЦА ТОДОРОВА, областен управител на София област.

Д-Р ЦВЕТАН АЛАЙКОВ, завеждащ отделение по Клинична хематология в УМБАЛ „Софиямед”.

АНДРЕЙ ВЕЛЧЕВ, Доктор по политология, Журналист и PR, Първият студентски омбудсман на Нов български университет