Сега четете
Журналисти и ски учители в слаломна битка на Пампорово

Журналисти и ски учители в слаломна битка на Пампорово

640x480_1458207113На 26 март ще бъде даден старт на ежегодния национален шампионат по ски за журналисти, част от календара на Българската ски федерация. Различното тази година, съобщават организаторите, е, че 53-ото Държавно първенство ще се проведе съвместно със Сдружение „Българско ски училище“, което, заедно с курорта Пампорово, се подготвя за Световния Интерски конгрес на ски учителите през 2019 г.

Сдружение „Българско ски училище“ е национална професионална организация, член на Интерски Интернешънъл от 1959 г. В него се обучават учители по снежни спортове.

Представителите на медиите ще се състезават за индивидуални титли в гигантския слалом, след което ще се проведе отборна щафета на паралелен слалом, заедно със ски учителите и деца от ски клубовете в Пампорово и областта. Отборната щафета по трасе на паралелен слалом е една от дисциплините, която присъства в програмата на световните първенства на ски учителите.

По традиция журналистите ще разпределят шест комплекта медали в три възрастови групи за мъже и жени на писта Стената над Студенец. Очаква се над 60 участници от около 20 медии да се борят за наградите.

Организатори на проявата са Българският ски клуб на журналистите, който е част от Международната организация на журналистическите ски клубове – SCIJ и Сдружение „Българско ски училище“.

Вижте и

Всички професионални журналисти, които искат да почувстват адреналина от истинско ски състезание, могат да научат повече подробности, като се свържат с Василена Чонова на тел. номер: 0895 452 696.

Регистрацията ще е отворена от понеделник, 14 март, до следващия понеделник, 22 март.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре