Сега четете
„Анонимните” обявиха „тотална война“ на Доналд Тръмп

„Анонимните” обявиха „тотална война“ на Доналд Тръмп

anonymous
Хакерската група „Анонимните” обяви „тотална война“ на Доналд Тръмп и заплаши да „разруши” президентската му кампания.

Това не е първата атака срещу Тръмп. Хакерите удариха през декември, след призивите му да се забрани влизането на мюсюлмани в САЩ. Тогава те спряха временно работата на няколко сайта, но това не доведе до трайни поражения за кандидат-президентската кампания на милиардера.

Хакерите, според които изказванията на Доналд Тръмп подклаждат омразата на мюсюлманите към Западния свят, също така разбиха гласовата му поща и публикуваха съобщения от журналисти и привърженици.

Сега те си поставят амбициозната цел напълно да провалят кампанията на Тръмп, който води в предварителните избори на Републиканската партия.

„Ще блокираме сайтовете му, ще разследваме и покажем това, което той не иска обществото да знае. Трябва да унищожим кампанията му и да саботираме марката му”, гласи съобщението на „Анонимните“.

Вижте и

„Призоваваме всеки способен човек с компютър да участва в тази операция. Това не е предупреждение, това е обявяване на тотална война“, продължава говорителят на хакерите във видеосъобщение.

Групата също така обяви списък с мишени. Сред тях са корпоративният сайт trump.com и този на президентската кампания на милиардера – donaldjtrump.com. Атаките срещу тях трябва да започнат на 1 април.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре