wpid-wp-1457714326993.jpgАктьорът, който е сред участниците в шоуто „Като две капки вода”, разкри, че в момента няма приятелка.

„Свободен електрон съм. Имам моменти, в които не съм бил сам, макар и за кратко.Може би причината е в мен. Явно аз съм кофти човекът в цялата тази работа и затова не се получават нещата”, откровен е Калин Врачански пред списание “Love style”.

Той обаче винаги запазва приятелски отношения с бившите си гаджета. Така е и с актрисата Силвия Петкова. Дори наскоро ходил на рождения ден на майка й. Станал е и кръстник на дъщерята на друга своя бивша любима.

Актьорът споделя още, че му е минавала идеята да създаде семейство, но никога не е предлагал брак, а и не мисли, че някога ще стане.

„Двама души могат да имат прекрасно семейство и хубави отношения, без да ходят да се подписват някъде. Едва ли това би било гаранция да останат до края на живота си заедно. И за деца съм се замислял, но нека намеря подходящата жена. А и като остана с племенниците ми, си казвам – има време”, смее се Врачански