Сега четете
Телевизионно шоу се шегува с Ронапдо

Телевизионно шоу се шегува с Ронапдо

cristiano-ronaldoПортугалската мегазвезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо не изживява най-добрите си дни. Отборът не върви, „Златната топка“ отиде у големия му конкурент Лионел Меси от Барселона, в личен план Роналдо също не може да се похвали с нещо извън всекидневно появяващите се признания на знайни и незнайни девойки, които твърдят, че са преспали с него. Всичко това води до нервност, която португалецът вече демонстрира.

За капак футболистът стана и обект на подигравки от страна на сатирично предаване по испанската Canal +. Той е иронизиран за участието си в реклами на козметични продукти.
В забавното клипче кукла с неговата визия рекламира измислената марка Niveach, като името е избрано заради „ш“-то в португалския. Продуктът е представен като най-доброто за кожата и тревата. На финала на клипчето се появяват Зинедин Зидан и слоганът „Кристиано Роналдо – предпочитаният футболист от естетите“.

Испанските медии от години се закачат с метросексуалния образ на блестящия нападател, който е доста чужд на местната култура, която традиционно залага на мъжествеността. Доскоро Роналдо отвръщаше на критиците с трофеи и голове, но напоследък положението за Кристиано не е никак розово.

Вижте и

Дата: 08.03.2016 03:19
Източник: Еврофутбол – стр. 32

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре