Момиче обгоря след селфи върху влак

selfie-stick-ban-2-640x64016-годишно момиче от Пловдив е в клиника с тежки изгаряния. Тийнейджърката претърпяла токов удар след селфи върху влак.

Пострадалата отишла с две приятелки на Гара север в Пловдив, където се качила по стълбата на един вагон. След като се изправила обаче, била покосена от токов удар и паднала от покрива на земята.

Приятелките й извикали спешна помощ, а след първоначалния преглед медиците от центъра за неотложна помощ в Димитровград изпратили девойката в пловдивската клиника, където е и в момента.

Момичето все още е в термичен шок, стабилизирана е, но има опасност за живота й, обясниха за Дарик от здравното заведение. В момента тя е в реанимацията на Клиниката по пластично-възстановителна и естетическа хирургия. Предстои Марияна да бъде оперирана и затова от болницата обявяват старт на кръводарителска кампания. Ще се приемат кръводарители от всяка кръвна група.

Вижте и

„Важно е в Кръвния център кръводарителите да казват, че даряват за Марияна, настанена в реанимацията на Клиниката по пластично-възстановителна и естетическа хирургия към УМБАЛ „Св. Георги“, уточняват от Университетската болница.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре