Сега четете
Новият сезон на „НепознатиТЕ” изненадва с филми за Queen и Брайън Мей

Новият сезон на „НепознатиТЕ” изненадва с филми за Queen и Брайън Мей

Брайън Мей и Георги Тошев (Снимка: SME/bTV)
Брайън Мей и Георги Тошев (Снимка: SME/bTV)

С филми за Queen и Брайън Мей на журналиста и продуцент Георги Тошев започва новият сезон на предаването „НепознатиТЕ“, който от днес ще се излъчва всяка неделя от 12.30 ч. по bTV.

Как е създадена една от най-прочутите рокгрупи на 20-и век? Как Queen успяват да продадат над 350 млн. албума и да лансират песни, които се превръщат в химни на няколко поколения? Какво остава скрито зад успеха?

За приятелството и тайния живот на Фреди Меркюри и как финалистът на American Idol Адам Ламбърт го замени на сцената през последните години: за всичко това ще стане дума тази неделя в „Queen: легендата продължава“ – първия филм от новия сезон на поредицата „НепознатиТЕ“.

В първия епизод продуцентът Георги Тошев заедно с оператора Румен Василев и режисьора на монтажа Илиян Диков ще разкажат за началото и звездните години на британската група, за първия им пробив в американските класации, за истинските отношения в бандата и работата с легендарния Дейвид Боуи.

Благодарение на личния архив на създателя на групата – китариста и композитор Брайън Мей, и „Анимато мюзик” зрителите ще видят уникални снимки и редки интервюта с членовете на Queen, ще научат повече за живота на групата и ще чуят техни концертни изпълнения.

Вижте и

Във втория епизод „Брайън Мей: живот без Queen“ зрителите ще разберат какво мисли Брайън Мей за британските политици, защо поддържа партията на Зелените и активно участва в кампании за защита на животните, къде преподава астрономия.

Великият китарист ще разкрие и защо е избрал звездата на Уест Енд и Бродуей Кери Елис за партньор в акустичното си шоу, на което ще можем да се насладим на 16 март в зала 1 на НДК. На него двамата ще изпълнят някои от големите хитове на Queen, популярни класики, както и нови композиции, създадени специално за Елис от Мей. (Със съкращения)

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре