iliana naskoСветовната шампионка по художествена гимнастика Илиана Раева проговори за състоянието на съпруга си Наско Сираков, след като вчера стана ясно, че той е приет по спешност в Окръжна болница със съмнение за инсулт, съобщават медии.

“Във връзка с неспирните ви въпроси и искрено безпокойство за състоянието на Наско, първо бих искала да ви благодаря и да ви уверя, че лекарите от болница “Света Анна” правят всичко необходимо за неговото бързо възстановяване. Информацията, която медиите публикуваха, дадена им от лекуващите доктори е абсолютно вярна, за което благодаря и на тях”, заяви Раева чрез Фейсбук.

“Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по-добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие. Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най- бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж!”, посочи Раева.

И допълни:

“Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения. Огромна благодарност към всички вас, както и към целия екип на болница “Света Анна”, който се грижи за него!”.