Сега четете
„Ню Бояна“ търси талантливи разказвачи на истории

„Ню Бояна“ търси талантливи разказвачи на истории

„Ню Бояна“ търси талантливи разказвачи на истории, които имат интерес да работят в бъдеще във филмовата индустрия. Каним ги да се обучават в 8-седмичния Майсторски клас по драматургия, воден от Голан Рамраз.

Nu Boyana Film - Screenwriting Master Class

Г-н Рамраз е успешен Холивудски сценарист и продуцент със световноизвестни проекти зад гърба си като “Мистър и Мисис Смит”, “Железният човек” и “Телепорт”. Под ръководството на своя ментор участниците ще имат възможност да напишат два сценария – за късометражен и пълнометражен филм.

Периодът на обучение е 29 февруари – 21 април. Часовете на курса са гъвкави и съобразени с работещи и учащи. Първите 6 седмици лекции ще се провеждат понеделник, сряда и петък от 9:30 – 15:00, като вторник и четвъртък са предоставени за самостоятелна работа с възможност за обсъждане и препоръки от ментора. Седмата седмица ще бъде посветена на финализирането на бъдещите сценарии, които са написани по време на курса, а осмата ще бъде изцяло свързана с работа с актьори и вдъхване на живот на написаното. Готовите текстове ще бъдат оценени от интернационално жури, със задачата да се избере сценарият, който да бъде реализиран в игрален филм.
Любопитна част ще е участието на различни гост-лектори. Това могат да бъдат режисьори, продуценти и мениждъри-продукция, участвали в интернационални проекти.

Всички желаещи могат да кандидатстват на e-mail: [email protected]. Трябва да изпратят CV и кратко обяснение на английски език защо искат да участват в Майсторския клас.

Вижте и

Краен срок 21-ви февруари. Окончателният прием става след проведено интервю.

Подробна информация може да намерите ТУК

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре