Сега четете
Снимките на втория сезон на „Връзки“ започнаха

Снимките на втория сезон на „Връзки“ започнаха

Снимките на втория сезон на „Връзки“ започнаха

Сериалът ще бъде излъчен едновременно у нас и в още 8 страни

Българския сериал „Връзки“ скоро ще се завърне с втори сезон в ефира на Fox Life. Снимките на новите 10 серии вече са започнали, разкриват от продукцията. Премиерата на предстоящите епизоди ще е на 4 април, като драмата с комични елементи ще се излъчва едновременно у нас и още осем страни – Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

И във втория сезон на „Връзки“ще продължат да участват актьорите Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анжела Недялкова, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова, Николай Ишков и Лорина Камбурова. Екипът на продукцията обещава още звезди, които ще се появят в каста и ще изиграят самите себе си. Повече информация за новите персонажи все още не е оповестява.

От продукцията обещава, че фенвете на поредицата ще станат свидетели на още напрегнати и комични взаимоотношения в едно наглед нормално семейство. След една година танц със смъртта, Тони е напълно променен. След една година танц с двойствения живот, Мика също. Ще си дадат ли сметка героите в новия сезон на „Връзки”, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно скуката? Това ще е една от основните нишки в предстоящия сезон.

Вижте и

В продължението на „Връзки“ отново ще бъдат засегнати темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор.

Продуцент на сериала отново е „Емо Вижън”, а в екипа влизат режисьорите Димитър Димитров и Виктор Божинов, сценаристката Ваня Николова, операторът Борис Славков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре