Сега четете
Омагьосващото шоу „Кралете на леда“ идва в България

Омагьосващото шоу „Кралете на леда“ идва в България

655-402-kralete-na-ledaЕдин от най-великите фигуристи за всички времена Евгени Плюшченко идва в столичната „Арена Армеец“ на 23 април, за да омагьоса българската публика с шоуто „Кралете на леда“.

И за да бъде още по-грандиозна вечерта, известният оркестър от Австрия „Виена Щраус оркестра“ е приел поканата на олимпийския шампион и ще изпълнява на живо музиката към съчетанията.

Освен Плюшченко, Браян Жубер, Аделина Сотникова, Томас Вернер и Филип Канделоро също са потвърдени имена за шоуто, а наследниците на Йохан Щраус ще свирят на специално изградена сцена с размери 200 квадратни метра, непосредствено до ледената пързалка.

Над 30 музиканти ще изпълняват музикални шедьоври и класически произведения на цигулки, виоли, флейти, контрабас, барабани и дори обой.

Освен тях на същата сцена ще видим и групата на носителя на награда ЕМИ и победител от Евровизия 2008 г. – Едвин Мартон, свирил с легенди като Цукеро, Сийл и други. Носител е и на наградата „Златна цигулка“, което му дава правото да свири на оригинален „Страдивариус“. Подобна цигулка ще звучи за първи път в „Арена Армеец“.

София посреща Кралете на леда за първи път в историята си, а интересът към шоуто подсказва, че това няма да е последната проява на Плюшченко и компания у нас.

Вижте и

Първите 1000 промо-билета бяха продадени за по-малко от седмица, което принуди организаторите да пуснат още 1000 броя от по-евтините билети.

Промоционалните цени на билетите са от 38 до 98 лева, а ВИП билетите са на цена 118 лева. Те могат да бъдат купени от билетен център НДК, както и на Eventim.bg

Любословие по vesti.bg

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре